Menu
Afscheidsduel Jaap Stam uitverkocht

Afscheidsduel Jaap Stam uitverkocht

De afscheidswedstrijd van Jaap Stam is helemaal uitverkocht. Maandagochtend ging nog een honderdtal extra kaarten in de verkoop voor het duel dat op 26 juli gespeeld wordt. Deze tickets waren binnen enkele uren uitverkocht.

Inmiddels zijn ook de eerste namen bekend van spelers die het samen met, en op uitnodiging van, Jaap Stam in het stadion van FC Zwolle op zullen nemen tegen het nieuwe Ajax onder leiding van Marco van Basten.

Onder de gastspelers veel spelers met een Ajax-verleden. Onder meer Frank en Ronald de Boer, Michael Reiziger, Wim Jonk, Clarence Seedorf, Patrick Kluivert, Dennis Bergkamp, Aron Winter, Marc Overmars en Edgar Davids geven naar alle waarschijnlijkheid acte de presence. Maar ook Henk Timmer, Jordi Cruyff, Ronald Waterreus, Arthur Numan, Bert Konterman, Philip Cocu en Arno Arts zullen hun opwachting gaan maken. Wat betreft de buitenlandse inbreng hebben inmiddels in principe toegezegd: Paolo Maldini, Gennaro Gattuso, Filippo Inzaghi, Alessandro Nesta en Romario. Dit team staat onder leiding van Guus Hiddink.