Menu
Aftellen richting Ajax - Dortmund

Aftellen richting Ajax - Dortmund

Het aftellen richting Ajax - Borussia Dortmund is begonnen. De selectie vertrok woensdag aan het begin van de middag richting een hotel om zich voor te bereiden op de belangrijke thuiswedstrijd in de UEFA Champions League tegen de Duitse kampioen. Ondertussen worden in de ArenA de laatste voorbereidingen getroffen voor een onvergetelijke voetbalavond.

Ieder stoeltje in de ArenA is zoals gebruikelijk voorzien van een speciaal vlaggetje. Vlak voor aanvang van de wedstrijd zal er met de vlaggetjes gezwaaid worden op de klanken van het 'Slavenkoor'. André Rieu zal vanaf de middenstip een exclusief optreden weggeven.

Ajax - Borussia Dortmund begint om 20:45 uur. Er zijn geen kaarten meer verkrijgbaar. Zorg dat je woensdagavond op tijd in de ArenA bent zodat je niets van deze hopelijk mooie Champions League-avond hoeft te missen.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Het hele stadion is zoals gebruikelijk van vlaggetjes voorzien. Het hele stadion is zoals gebruikelijk van vlaggetjes voorzien.
De beste grasmat van de Eredivisie wordt gereed gemaakt voor de Champions League. De beste grasmat van de Eredivisie wordt gereed gemaakt voor de Champions League.
De vlaggen hangen alvast in top. De vlaggen hangen alvast in top.
De televisiecamera's staan alvast opgesteld. De televisiecamera's staan alvast opgesteld.
De dug-outs zijn ook volledig in de stijl van de CL. De dug-outs zijn ook volledig in de stijl van de CL.
Om exact 13:45 uur reed de spelersbus van Ajax richting het hotel. Om exact 13:45 uur reed de spelersbus van Ajax richting het hotel.