Menu
Aftellen richting Ajax - NAC

Aftellen richting Ajax - NAC

De Ajax-spelers kregen donderdag tijdens de training een scala aan oefeningen voorgeschoteld. De technische staf stelde, twee dagen voor de thuiswedstrijd tegen NAC, iedereen op de proef door middel van een pittig programma.

De Ajacieden begonnen de oefensessie met een pass- en kaatsoefening. Met uiterste concentratie en met de juiste aanwijzingen werd het tempo opgevoerd en versnelden de kaatsbewegingen. Het team van De Boer mocht zich daarna opmaken voor een andere energie-eisende oefening; een één-tegen-één duel met afronden op doel. Met de stopwatch in de hand hield assistent-trainer Hennie Spijkerman de tijd nauwkeurig in de gaten. De training werd afgesloten met een grote partijvorm.

Eyong Enoh trainde apart met fysiotherapeut Pim van Dord. De 26-jarige Kameroener, die herstellende is van zijn knieblessure, combineerde loop- en baloefeningen. Frank de Boer gaf afgelopen week tijdens de persconferentie aan dat zijn rentree nog even op zich moet laten wachten. De wedstrijd tegen NAC komt dus nog (veel) te vroeg voor hem.

Ajax - NAC begint zaterdagavond om 20:45 uur in de Amsterdam ArenA. Voor deze thuiswedstrijd zijn nog kaarten verkrijgbaar. Kom ook en juich Ajax naar de overwinning.

Bestel hier jouw kaarten voor Ajax - NAC!

Eyong Enoh trainde apart met fysiotherapeut Pim van Dord. Eyong Enoh trainde apart met fysiotherapeut Pim van Dord.
Hennie Spijkerman houdt de tijd van Christian Eriksen en Theo Janssen scherp in de gaten. Hennie Spijkerman houdt de tijd van Christian Eriksen en Theo Janssen scherp in de gaten.
Kenneth Vermeer duikt naar de bal. Kenneth Vermeer duikt naar de bal.
Nicolai Boilesen kwam even bij zijn collega's kijken. Nicolai Boilesen kwam even bij zijn collega's kijken.
Even de dorst lessen! Even de dorst lessen!