Menu
Aftellen richting Ajax - Olympique Lyon

Aftellen richting Ajax - Olympique Lyon

Het aftellen richting Ajax - Olympique Lyon is begonnen. Woensdagavond staat de eerste groepswedstrijd in de UEFA Champions League op het programma. Ajax trainde maandagochtend al met de speciale CL-ballen van adidas. Kolbeinn Sigthórsson verliet uit voorzorg voortijdig de training, zodat hij woensdag optimaal aan de aftrap kan verschijnen.

De Boer begroette maandagochtend 16 spelers op het trainingsveld. Ook Derk Boerrigter, die afgelopen zaterdag tegen Heracles wegens kramp gewisseld werd, trainde met de groep mee. Opgeteld bij de revaliderende Mats Rits en de keepers Vermeer, Cillessen en Verhoeven stonden er in totaal 20 Ajacieden op het veld van de Toekomst. Een half uur voor het einde van de training was dat aantal met een speler afgenomen toen Kolbeinn Sigthórsson de oefensessie voortijdig verliet. De IJslander ging uit voorzorg naar de kant, zodat hij woensdag tegen Lyon optimaal aan de aftrap kan verschijnen.

Onder toeziend oog van een aantal internationale gasten van AEGON Group trainde Ajax kort en bij vlagen fel. Het bezoek van Ajax’ hoofdsponsor AEGON zag onder meer dat Theo Janssen aardig trefzeker was bij de afwerkoefeningen op doel. Ook Miralem Sulejmani en Christian Eriksen verwenden de toeschouwers met een paar rake schoten op doel. Hopelijk is het een voorbode voor woensdag als de eerste wedstrijd in groep D op het programma staat.

Kaarten voor Ajax - Olympique Lyon zijn voor iedereen verkrijgbaar via onderstaande link

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Kaartverkoop Ajax - Olympique Lyon

Alderweireld met de fraaie CL-bal aan zijn voet. Alderweireld met de fraaie CL-bal aan zijn voet.
Sigthórsson verliet uit voorzorg voortijdig de training. Sigthórsson verliet uit voorzorg voortijdig de training.
Een duel tussen Sulejmani en Van der Wiel. Een duel tussen Sulejmani en Van der Wiel.
De Jong, met links Boerrigter die gewoon met de groep meetrainde. De Jong, met links Boerrigter die gewoon met de groep meetrainde.
Bulykin wordt geschaduwd door Vertonghen. Bulykin wordt geschaduwd door Vertonghen.
Bergkamp kwam ook nog even in actie tijdens het partijspel. Bergkamp kwam ook nog even in actie tijdens het partijspel.
Bergkamp in gesprek met aanvoerder Vertonghen. Bergkamp in gesprek met aanvoerder Vertonghen.