Menu
Aftellen richting topper tegen PSV

Aftellen richting topper tegen PSV

Na twee dagen vrijaf stonden de Ajacieden donderdagochtend weer op het veld voor een stevige training. Natuurlijk zonder de internationals; dus van een specifiek wedstrijdgerichte training kon zonder de helft van de potentiële basis nauwelijks sprake zijn.

Na de interlands van woensdag ontbraken vele Ajacieden op deze donderdag op het veld. Maarten Stekelenburg en Gregory van der Wiel hadden met Oranje gespeeld. De Belgische verdedigers Toby Alderweireld en Jan Vertonghen waren in Rusland en bijna alle aanvallers waren op pad: Luis Suarez, Mounir El Hamdaoui en Miralem Sulejmani. De middenvelders die kans maken op een basisplaats tegen PSV waren bijna allemaal wel op het trainingsveld te vinden: Rasmus Lindgren, Urby Emanuelson, Eyong Enoh, Demy de Zeeuw en Siem de Jong. Christian Eriksen had gespeeld met Denemarken en ontbrak.

De aanwezigen, onder wie de voor zaterdag geschorste André Ooijer, streden een groot deel van de training in twee teams om de punten en de eer. Aanvankelijk waren er twee kleine goals waarin de bal geschoten diende te worden, in het volgende onderdeel verdedigden Ronald Graafland en Jeroen Verhoeven grote doelen. Trainer Martin Jol onderbrak regelmatig de oefening om zijn wensen over te brengen op de spelers. Vrijdag rest de ploeg nog een oefensessie richting de uitverkochte topper van zaterdagavond tegen PSV.

Ben je seizoenkaarthouder en kan je zaterdag helaas niet naar de competitietopper Ajax - PSV? Bied dan je kaart aan op de Ajax Kaartenmarkt. Wordt je plaats verkocht, dan ontvang jij een waardebon voor in de online ticketshop en heeft Ajax een vol stadion.

Ga naar de Ajax Kaartenmarkt

Jol instrueert Vurnon Anita en de half zichtbare Roly Bonevacia. Jol instrueert Vurnon Anita en de half zichtbare Roly Bonevacia.
De grote vraag is wie Jol zaterdagavond op het middenveld posteert. De grote vraag is wie Jol zaterdagavond op het middenveld posteert.
Oleguer rent samen met Pim van Dord zijn rondjes langs het veld. Oleguer rent samen met Pim van Dord zijn rondjes langs het veld.