Menu
Aftrap Ajax Camps 2016

Aftrap Ajax Camps 2016

Het eerste Ajax Camp van deze zomer wordt maandag 27 juni afgetrapt op sportcomplex de Toekomst. Het betekent de start van een mooie zomerreeks met deelnemers van 6 t/m 16 jaar uit zowel binnen- als buitenland.

Ook dit jaar weer grote interesse voor de voetbalkampen van Ajax. Naast een groot aantal voetballers uit heel Nederland, hebben ook voetballers uit de rest van de wereld de Ajax Camps weten te vinden. Onder alle deelnemers, verdeeld over de hele zomer, bevinden zich maar liefst 72 verschillende nationaliteiten.

Nederlands en Engels
Ajax Camps & Clinics maakt onderscheidt in Ajax Camps en Ajax International Camps. Het grote verschil tussen beide camps is de voertaal. Deze is bij de Ajax Camps Nederlands, bij de Ajax International Camps Engels. Buitenlandse deelnemers kiezen verrassend vaak voor het reguliere camp. Een deel door zijn of haar Nederlandse roots, het andere deel om de Nederlandse taal te leren en cultuur op te pikken.

Trainen als een Ajax-speler
Gedurende de kampen staat het trainen als een Ajax-speler centraal. Zo is er vanuit de visie van Ajax een uitgebreid programma samengesteld met trainingsoefeningen en diverse activiteiten als een stadionbezoek, een straat- en een zaalvoetbalprogramma.

Laatste plekken
Enkele weken voor de start van het eerste camp zaten alle camps op de Toekomst (op het veld naast de ArenA) en bij BVC Bloemendaal al helemaal vol. Voor het camp van 18 t/m 22 juli bij BFC Bussum en het camp van 15 t/m 19 augustus bij FC Purmerend zijn nu de laatste plekken beschikbaar.

Dagje deelnemen kan ook
Liever een dag deelnemen? Dan zijn er nog enkele plekken beschikbaar bij de Ajax Clinics op zaterdag 9 juli, zaterdag 16 juli en zaterdag 30 juli op sportcomplex de Toekomst. 

Meer info & inschrijvenSocial Media
Volg het actuele nieuws van Ajax Camps & Clinics op Twitter (@ajaxclinics), bekijk backstage beelden op Snapchat (@ajaxclinics), gave foto's op Instagram (@ajaxclinics) en Facebook (Ajax Camps & Clinics) voor leuke acties, informatie en fotoalbums!