Menu
Ajacied Sno uit ziekenhuis

Ajacied Sno uit ziekenhuis

Evander Sno heeft woensdagmiddag het ziekenhuis verlaten. De speler, die op maandag 13 september in de wedstrijd Jong Vitesse/AGOVV - Jong Ajax na hartritmestoornissen in het ziekenhuis werd opgenomen, maakt het goed.

De diverse onderzoeken hebben geen duidelijke oorzaak voor de ritmestoornis opgeleverd. Uit voorzorg is een zogeheten I.C.D. geplaatst. Dit is een inwendige hartdefibrilator, waarmee hij zijn actieve voetbalcarrière kan voortzetten. Het apparaat treedt in werking in het geval zich in de toekomst onverhoopt opnieuw een ritmestoornis zou voordoen.

Sno verwacht zich volgende week weer te kunnen melden bij Ajax om met individuele trainingen te beginnen. Een vraaggesprek van Ajax TV met de speler is vanaf woensdagavond te zien via deze website te zien.

Vanuit het ziekenhuis ging Sno woensdagmiddag direct door naar de Amsterdam ArenA. In het stadion van Ajax had de middenvelder een interview met Ajax TV. Ook trof hij daar zijn teamgenoten, die zich aan het voorbereiden waren op het bekerduel Ajax - MVV.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Na het interview met Ajax TV trof Sno zijn collega-Ajacieden. Na het interview met Ajax TV trof Sno zijn collega-Ajacieden.
Jol slaat een arm om Sno heen. Jol slaat een arm om Sno heen.
El Hamdaoui, Sno, Jozefzoon en Vertonghen. El Hamdaoui, Sno, Jozefzoon en Vertonghen.