Menu
Ajacieden bezoeken Center Parcs

Ajacieden bezoeken Center Parcs

De selectie van Ajax bracht dit weekeinde een bezoek aan Center Parcs Zandvoort. De voetballers en de bezoekers van het vakantiepark maakten er een mooie en sportieve dag van. Kijk hier voor het fotoverslag.

Henk ten Cate mocht natuurlijk niet ontbreken in Center Parcs. De Ajax-coach was populair bij jonge handtekeningenjagers. Henk ten Cate mocht natuurlijk niet ontbreken in Center Parcs. De Ajax-coach was populair bij jonge handtekeningenjagers.
De bezoekers van Center Parcs wachten gespannen op de binnenkomst van de Ajacieden. De bezoekers van Center Parcs wachten gespannen op de binnenkomst van de Ajacieden.
Deze jongens kwamen helemaal uit Brabant om hun helden te zien. Deze jongens kwamen helemaal uit Brabant om hun helden te zien.
Dennis Gentenaar heeft er weer een nieuwe fan bij. Dennis Gentenaar heeft er weer een nieuwe fan bij.
Onder een heerlijke lentezon nam Jaap Stam ruim de tijd om met Ajax-supporters op de foto te gaan. Onder een heerlijke lentezon nam Jaap Stam ruim de tijd om met Ajax-supporters op de foto te gaan.
De moeder van deze jongen mag dit shirt waarschijnlijk niet zomaar in de was gooien. De moeder van deze jongen mag dit shirt waarschijnlijk niet zomaar in de was gooien.
Nicolae Mitea beleefde een feestelijk weekeinde. Naast het bezoek aan Center Parcs vierde de aanvaller zaterdag zijn 22ste verjaardag.
Olaf Lindenbergh vermaakte zich uitstekend met een potje levend tafelvoetbal. Olaf Lindenbergh vermaakte zich uitstekend met een potje levend tafelvoetbal.
De dames stonden in de rij om met Thomas Vermaelen op de foto te gaan. De dames stonden in de rij om met Thomas Vermaelen op de foto te gaan.
Ook de jeugdige bezoekers konden hun voetbalkunsten vertonen. Natuurlijk was iedereen gehuld in een Ajax-shirt. Ook de jeugdige bezoekers konden hun voetbalkunsten vertonen. Natuurlijk was iedereen gehuld in een Ajax-shirt.
De Ajax-selectie werd aan het eind van de middag uitgezwaaid door een enthousiaste menigte. De Ajax-selectie werd aan het eind van de middag uitgezwaaid door een enthousiaste menigte.