Menu
Ajacieden bezoeken Miljonair Fair

Ajacieden bezoeken Miljonair Fair

Christian Eriksen en Siem de Jong brachten maandagavond een bezoekje aan de Miljonair Fair in de Amsterdamse RAI. De twee Ajacieden bezochten onder andere de Ajax-stand en Ajax’ sponsors Mercedes-Benz, Ebel en Oger.

Op ‘Business Monday’, de grootste netwerkdag van Nederland en tevens laatste dag van de Miljonair Fair, waren Eriksen en De Jong op het grote event afgekomen. Behalve bij de sponsors Mercedes-Benz, Ebel en Oger, was er bij de Ajax-stand ook heel wat te beleven. De Ajax-stand stond maandag in het teken van Ajax Corporate Clinics. Oud-speler en trainer Rob Witschge gaf de officiële aftrap voor de corporate clinics. Met deze clinics biedt Ajax bedrijven de mogelijkheid om onder leiding van een professionele oefenmeester een specifieke Ajax-training te volgen.

Verder bracht Ajax tijdens het vijfdaagse evenement onder meer business seats, skyboxen en sponsoring onder de aandacht.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Louis van de Vuurst/Ajax.nl

Klik hier voor meer informatie over de Ajax Corporate Clinics

Rob Witschge gaf de officiële aftrap voor de corporate clinics. Rob Witschge gaf de officiële aftrap voor de corporate clinics.
Witschge geeft instructies. Witschge geeft instructies.
Christian Eriksen en Siem de Jong bezochten de Ebel-stand. Christian Eriksen en Siem de Jong bezochten de Ebel-stand.
Ajax-sponsor Mercedes-Benz kreeg een bezoekje van de twee spelers. Ajax-sponsor Mercedes-Benz kreeg een bezoekje van de twee spelers.
Ook Oger staat op de Miljonair Fair. Ook Oger staat op de Miljonair Fair.
De Jong zet zijn handtekening op een Ajax-bal. De Jong zet zijn handtekening op een Ajax-bal.