Menu
Ajacieden bezoeken sponsors op Miljonair Fair

Ajacieden bezoeken sponsors op Miljonair Fair

Maarten Stekelenburg, Miralem Sulejmani en René Wormhoudt hebben vanavond een bezoek gebracht aan de Miljonair Fair. De Ajacieden verschenen bij de stands van de Ajax-sponsors Ebel, Technogym en Oger.

Het Zwitserse kwaliteitsmerk voor horloges Ebel presenteerde een nieuw uurwerk op de Miljonair Fair. Het horloge staat symbool voor de samenwerking tussen Ajax en sponsor Ebel. Het Zwitserse kwaliteitsmerk voor horloges Ebel presenteerde een nieuw uurwerk op de Miljonair Fair. Het horloge staat symbool voor de samenwerking tussen Ajax en sponsor Ebel.
Maarten Stekelenburg en Miralem Sulejmani weten dat het goed is. Ajax en Ebel; een prima combinatie van kwaliteiten. Maarten Stekelenburg en Miralem Sulejmani weten dat het goed is. Ajax en Ebel; een prima combinatie van kwaliteiten.
Niet alleen de tijd is af te lezen van het Ajax-horloge van Ebel. Miralem Sulejmani, Maarten Stekelenburg en René Wormhoudt luisteren aandachtig naar de instructies. Niet alleen de tijd is af te lezen van het Ajax-horloge van Ebel. Miralem Sulejmani, Maarten Stekelenburg en René Wormhoudt luisteren aandachtig naar de instructies.
René Wormhoudt laat zich een Ebel-horloge aanmeten. René Wormhoudt laat zich een Ebel-horloge aanmeten.
Natuurlijk ontbreekt dé herenmodespecialist Oger ook niet op de Miljonair Fair. De kwaliteitspakken van de Ajax-selectie worden al sinds jaar en dag door Oger verzorgd. Natuurlijk ontbreekt dé herenmodespecialist Oger ook niet op de Miljonair Fair. De kwaliteitspakken van de Ajax-selectie worden al sinds jaar en dag door Oger verzorgd.
Ook Technogym heeft een stand op de beurs voor miljonairs. De fabrikant van fitnessapparatuur is tevens een sponsor van Ajax. Ook Technogym heeft een stand op de beurs voor miljonairs. De fabrikant van fitnessapparatuur is tevens een sponsor van Ajax.