Menu
Ajacieden bezoeken VU Kinderstad

Ajacieden bezoeken VU Kinderstad

De spelers en technische staf van Ajax hebben woensdagmiddag voor de twaalfde keer een bezoek gebracht aan Ronald McDonald VU Kinderstad. Het bezoek aan het VUmc in Amsterdam is een jaarlijks terugkerend ritueel vanuit het partnership dat Ajax met de VU Kinderkliniek heeft.

Samen met de technische staf namen de spelers van Ajax uitgebreid de tijd voor alle patiëntjes van de VU kinderkliniek. Zo ook bijvoorbeeld voor Bas (foto boven). Het bezoek bracht de Ajacieden langs de afdelingen 9B, 9C, neonatologie en kinder IC. Zoals ieder jaar werd het bezoek afgesloten met een samenzijn met alle poli-patiëntjes in Kinderstad.

Hoofdsponsor AEGON stelde als maatschappelijk partner Ajax-shirts en Ajax-petjes voor de patiëntjes beschikbaar. De spelers deelden handtekeningen, posters en vlaggen uit. Ook gingen de Ajacieden uitgebreid met de kinderen op de foto en speelden - waar mogelijk - een partijtje voetbal met ze in het Ajax Spelershome.

Ajax heeft sinds 1998 een partnership met de VU Kinderkliniek. Het partnership is het resultaat van een jarenlange samenwerking met het VUmc.

Binnenkort op Ajax TV een uitgebreide reportage over het bezoek van Ajax aan VU Kinderstad

Eyong Enoh zet bij binnenkomst zijn krabbel op de 'wall of fame' in VU Kinderstad. Eyong Enoh zet bij binnenkomst zijn krabbel op de 'wall of fame' in VU Kinderstad.
Professor Hans van Goudoever (hoofd kindergeneeskunde van het VUmc) verwelkomt de spelers. Professor Hans van Goudoever (hoofd kindergeneeskunde van het VUmc) verwelkomt de spelers.
In groepjes verrasten de Ajacieden op afdeling 9C de patiëntjes voor een leuke foto en Ajax-goodybag als herinnering. In groepjes verrasten de Ajacieden op afdeling 9C de patiëntjes voor een leuke foto en Ajax-goodybag als herinnering.
Stefan van afdeling 9B kreeg uiteraard ook uitgebreid bezoek van de Ajacieden. Stefan van afdeling 9B kreeg uiteraard ook uitgebreid bezoek van de Ajacieden.
Daley Blind ging met Romy op de foto. Ze is groot fan van Blind. Daley Blind ging met Romy op de foto. Ze is groot fan van Blind.
Moeder en zoon Jedaidah werden verblijd met een bezoek van Vurnon Anita. Moeder en zoon Jedaidah werden verblijd met een bezoek van Vurnon Anita.
Ook ADO-fan Ricky kreeg uiteraard bezoek van Martin Jol en de Ajacieden. Ook ADO-fan Ricky kreeg uiteraard bezoek van Martin Jol en de Ajacieden.
Gregory van der Wiel leegt zijn postvakje in het Ajax Spelershome in VU Kinderstad. Gregory van der Wiel leegt zijn postvakje in het Ajax Spelershome in VU Kinderstad.
Miralem Sulejmani deelt een goodybag en handtekeningenkaart uit en wenst Jay beterschap. Miralem Sulejmani deelt een goodybag en handtekeningenkaart uit en wenst Jay beterschap.
Mounir El Hamdaoui bracht voor het eerst met Ajax een bezoek aan VU Kinderstad. Mounir El Hamdaoui bracht voor het eerst met Ajax een bezoek aan VU Kinderstad.
André Ooijer deelt handtekeningen uit. André Ooijer deelt handtekeningen uit.
Jeroen Verhoeven maakt Marco blij. Jeroen Verhoeven maakt Marco blij.
Op de foto met het organisatieteam, dat onder leiding staat van Marijke Peer (manager Kinderstad). Op de foto met het organisatieteam, dat onder leiding staat van Marijke Peer (manager Kinderstad).