Menu
Ajacieden bezorgen Mario een topdag

Ajacieden bezorgen Mario een topdag

Een mooier verjaardagscadeau had Mario zich niet kunnen wensen. De grote Ajax-fan vierde vorige week zijn 33e verjaardag. Het mooiste presentje ontving hij woensdag van zijn zwager. Samen met zijn vader was de Rotterdammer op uitnodiging van de Ajax Foundation bij de training van Ajax aanwezig. Hij verliet de Toekomst met een Ajax Jaarboek vol handtekeningen.

Als een wandelende voetbalencyclopedie bewoog Mario zich woensdag langs het trainingsveld van Ajax. Of het nu Luis Suarez, Jeroen Verhoeven, Hennie Spijkerman of Sjaak Swart was, hij kende ze allemaal.

De ochtend begon met een rondleiding door de Amsterdam ArenA. Het hoogtepunt vond even later op de Toekomst plaats. Als eregast zag hij de Ajacieden onder leiding van Frank de Boer aan het werk. Ook Franks broer Ronald was als toeschouwer aanwezig, waardoor het fototoestel goed van pas kwam. ,,Hé Frank!”, zei Mario met een glimlach tegen Ronald, die de grap wel kon waarderen. Nu zijn broer aan het roer van Ajax 1 staat zal het hem de komende tijd ongetwijfeld nog vaak overkomen.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Een handtekening van Mister Ajax mag uiteraard niet ontbreken. Een handtekening van Mister Ajax mag uiteraard niet ontbreken.
Mario kijkt richting de camera terwijl Ronald de Boer zijn boek signeert. Mario kijkt richting de camera terwijl Ronald de Boer zijn boek signeert.
Mario kreeg een hartelijke omhelzing van André Ooijer. Mario kreeg een hartelijke omhelzing van André Ooijer.