Menu
Ajacieden definitief geselecteerd

Ajacieden definitief geselecteerd

In navolging van Rasmus Lindgren en Kennedy kunnen meer Ajacieden zich op gaan maken voor een interland. Woensdag ontvingen nog eens zes Ajacieden een uitnodiging voor hun nationale ploeg.

Luis Suarez speelt op 6 februari met Uruguay een vriendschappelijke interland tegen Colombia. George Ogararu kan zich opmaken voor een trip met de Roemeense selectie naar Israël. In Tel Aviv komen het gastland en de Roemenen op dezelfde dag ook al vriendschappelijk in actie.

Kenneth Perez en Dennis Rommedahl zijn geselecteerd voor de oefeninterland tussen ‘hun’ Denemarken en Slovenië. De Denen maken de zesde februari hun opwachting in het Sloveense Nova Gorica.

Jan Vertonghen en Thomas Vermaelen zijn op dezelfde dag te bewonderen in Luik. België wacht een krachtmeting met Standard Luik. Urby Emanuelson, John Heitinga, Maarten Stekelenburg en Klaas Jan Huntelaar moeten zich vooralsnog tevreden stellen met een voorlopige uitverkiezing. Bondscoach Marco van Basten presenteert zijn definitieve selectie voor de interland tegen Kroatië komende vrijdag. Oranje speelt op 6 februari in Split tegen de Kroaten.