Menu
Ajacieden duiken de studio in

Ajacieden duiken de studio in

Het trainingskamp in De Lutte vormt voor Ajax de ideale uitvalsbasis om zich op het nieuwe seizoen voor te bereiden. Ook de media- en marketingafdeling benutten de trainingsweek om pasfoto’s en video’s voor het nieuwe seizoen te maken. Gezien het jonge karakter van de huidige selectie zijn er deze week veel debutanten in de studio. De ervaren spelers geven het goede voorbeeld.

Er klinkt luid applaus op als Lesley de Sa uiteindelijk de promo voor Ajax StreetWise foutloos heeft ingesproken. De aanvaller heeft ondanks de plagerijtjes van zijn teamgenoten vrij vlot zijn optreden voor de camera van Ajax TV afgerond. Samen met de andere nieuwkomers ondergaat hij deze jaarlijkse sessie voor het eerst. Een wereld van verschil met iemand als Siem de Jong. De oudere jongeren dienen als voorbeeld voor debutanten. Zowel binnen als buiten de lijnen.

Voor De Sa zit zijn eerste ronde erop. De route via de fotograaf, tv-camera en het handtekeningenvel heeft hij succesvol afgelegd. Net als de overige 26 Ajacieden staat hij onberispelijk op de foto in het nieuwe thuistenue. Vanaf nu heeft de aanvaller uit de eigen jeugdopleiding ook zijn eigen fotokaart. De commercials zullen dit seizoen onder meer op de stadionschermen in de ArenA te zien zijn.

Tekst en foto's: Ajax.nl

Viktor Fischer voor de groene wand van Ajax TV. Viktor Fischer voor de groene wand van Ajax TV.
En even later meldt hij zich voor de grijze achtergrond bij de fotograaf. En even later meldt hij zich voor de grijze achtergrond bij de fotograaf.
Derde doelman Mickey van der Hart showt het nieuwe keeperstenue. Derde doelman Mickey van der Hart showt het nieuwe keeperstenue.
Derk Boerrigter spreekt een promo in. Derk Boerrigter spreekt een promo in.