Menu
Ajacieden en sponsoren bezoeken SONY

Ajacieden en sponsoren bezoeken SONY

Een aantal keren per jaar organiseert Ajax een sponsordag. Dit keer werd de dag opgetuigd in samenwerking met Official Sponsor SONY bij hun hoofdkantoor te Badhoevedorp.

Na het welkomstwoord van Menno Geelen (hoofd sponsoring van Ajax) gaf commercieel directeur Henri van der Aat een presentatie over Ajax. Daarin werd onder andere ingezoomd op de AjaxCampus. Ajax en de gemeente Amsterdam willen met de AjaxCampus samenwerken aan het verbeteren van het toekomstperspectief van kwetsbare Amsterdamse jongeren onder het motto ‘De Wil om te Willen Winnen’. Vervolgens kwam Bart Panman, directeur Communications van SONY Benelux, aan het woord en vertelde onder meer over de 4-schermen strategie van SONY. Met het nieuw ontwikkelde SONY Entertainment Network bestel je binnenkort je favoriete muziek, films en meer op je smartphone, tablet, pc en/of televisie.

Daarna was het tijd voor ontspanning en werd de showroom van SONY’s jaarlijkse Dealershow bekeken. Daar kon men zich vergapen aan de nieuwste Japanse technische snufjes.

De Ajax-sponsoren speelden in teams, aangevuld met een selectiespeler, een heuse Ajax voetbalquiz. De Ajacieden Siem de Jong, Ricardo Van Rhijn, Derk Boerrigter, Toby Alderweireld en Kenneth Vermeer bezochten de sponsordag bij SONY. Bij de quiz boekte 'Team Vermeer' een nipte overwinning op 'Team De Jong'.

Aan het einde van de middag gaf Henk Markerink, algemeen directeur van de Amsterdam ArenA, een toelichting op de huidige verbouwing van het ArenA-hoofdgebouw en schetste hij hoe een en ander er in september van dit jaar uit moet komen te zien. Er zullen in het najaar veel moderne hospitalityruimtes worden opgeleverd in het hoofdgebouw van het stadion van Ajax. Over dat onderwerp en enkele andere zaken werd nog lang doorgepraat bij de afsluitende borrel in het SONY-kantoor. De liefhebbers grepen de kans aan om nog even naar de showroom vol SONY-technologie te gaan.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Kenneth Vermeer test een gadget van Sony uit. Kenneth Vermeer test een gadget van Sony uit.
Ook werd er een quiz gespeeld met de aanwezigen. Ook werd er een quiz gespeeld met de aanwezigen.
Aandachtig luisteren de spelers naar de uitleg. Aandachtig luisteren de spelers naar de uitleg.
Commercieel directeur Henri van der Aat gaf een presentatie. Commercieel directeur Henri van der Aat gaf een presentatie.
De Ajacieden zijn blij met hun nieuwe speeltjes. De Ajacieden zijn blij met hun nieuwe speeltjes.