Menu

Ajacieden figureren in ATP-fotoshoot

Als je profvoetballer bent, dan blijft het niet bij voetballen en trainen alleen. Daar komt veel meer bij kijken. Radio-interviews, af en toe gesprekken met schrijvende journalisten, zelfs televisie-optredens horen bij de wekelijkse routine. Poseren in een fotoshoot komt niet zo heel vaak voor, maar af en toe gebeurt het wel eens. Zoals woensdagmiddag.

Ajax-partner Ajax Travel & Events kende de eigen reclame met het bountystrandje en de Ajax-handdoek ondertussen wel. Ze wilden iets nieuws.

En wat doe je dan. Dan kijk je natuurlijk binnen Ajax naar de opties en naar wat de mogelijkheden bij ATP zijn voor de supporter. De reis-en evenementenorganisatie kwam met twee onderwerpen: 'Lunchen of dineren met Ajax' en 'Op reis met Ajax'.

ATP biedt namelijk diverse arrangementen rondom thuisduels. Voor de gelegenheid schoven deze woensdag Angelos Charisteas, Zdenek Grygera, Ryan Babel, Wesley Sneijder, Julien Escudé, Nicolae Mitea, John Heitinga en Hatem Trabelsi aan. Toen iedereen zat kwam ook Daniël de Ridder nog aangelopen. De supporter bofte met zulk tafelgezelschap.

De hele groep trok daarna naar het veld waar de foto voor 'Op reis met Ajax' werd geschoten. Met fraaie oude koffers als attributen stonden de mannen weer als ware professionele modellen klaar. ,,We gaan zeker met de Titanic aan de koffers te zien'', konden ze echter niet nalaten te roepen.

De shoot ging snel, want na een klein halfuurtje konden de acht weer naar de kleedkamer om zich om te kleden in trainingsoutfit. Dus dat is ook weer iets dat fotomodellen vaak doen.