Menu

Ajacieden geselecteerd

Jelle van Damme, Tom Soeaters en Wesley Sonck zijn opgeroepen voor de Rode Duivels om aan te treden tegen Nederland op 29 mei. Anthony Obodai, Abubakari Yakubu, Henrik Moisander en Jussi Kujala zijn geselecteerd voor diverse interlands van hun landen Ghana en Finland.

Soetaers ontbrak nog in het vorige duel van Belgiƫ. Bondscoach Anthuenis: ,,Tom Soetaers is net terug uit blessure en komt weer aan spelen toe bij Ajax. Daarom wil ik hem ook nog eens laten meespelen met de Rode Duivels. Als Goor niet de hele match uitspeelt, is hij een betere vervanger dan Blondel."

Anthony Obodai en Yakubu Abubakari spelen op 21 mei Portugal - Ghana, op 26 mei Frankrijk - Ghana en op 5 juni Burkinafaso - Ghana.

Henrik Moisander (Finland) is geselecteerd voor het kwalificatietoernooi voor het EK 2004, onder 19 dat gespeeld wordt van 25 tot en met 29 mei 2004 in Oostenrijk.

Jussi Kujala is uitgenodigd voor de vriendschappelijke wedstrijd Finland - Polen (onder 21), die wordt gespeeld op 27 mei om 17.30 uur in Turku.