Menu
Ajacieden goedgemutst tijdens training

Ajacieden goedgemutst tijdens training

De spelers van Ajax waren maandag goedgemutst. De wisselspelers die zich buiten op het trainingsveld meldden waren dat letterlijk. De basisspelers die binnen trainden waren figuurlijk goedgemutst na de fraaie zege op FC Twente (3-0).

Warm ingepakt deden de drie invallers daags na de overwinning op FC Twente hun oefeningen onder leiding van assisent-trainer Michael Lindeman. Gabri, Dennis Rommedahl en debutant Nicolás Lodeiro, zondag alledrie als invaller actief, deden zowel met als zonder bal oefeningen. In alle gevallen stond bewegen en warm blijven hoog op de agenda op het koude trainingsveld, waar ook doelman Jeroen Verhoeven met keeperstrainer Carlo l’Ami in actie kwam.

Halverwege de oefensessie meldde Toby Alderweireld zich buiten. Samen met de fysio werkte hij aan het herstel van zijn hamstringblessure. Gehuld in korte broek en zonder hoofddeksel was ook bij de geblesseerde Belg een vrolijk gezicht te zien. Hij sloot zich daarmee bij zijn goedgemutste collega’s aan.

Foto's: Ajax.nl
Tekst: Ajax.nl

Gabri kon Lodeiro af en toe bijstaan met wat Spaanse woorden. Gabri kon Lodeiro af en toe bijstaan met wat Spaanse woorden.
Beweging was het toverwoord tijdens de koude oefensessie. Beweging was het toverwoord tijdens de koude oefensessie.