Menu
Ajacieden goedgemutst tijdens training

Ajacieden goedgemutst tijdens training

In koude weersomstandigheden is Ajax woensdag aan de voorbereiding op het competitieduel met NEC begonnen. Na de vrije dinsdag werd er woensdag een grote partij op het kunstgrasveld van de Toekomst gespeeld. Met handschoenen, mutsen en andere warme kledingstukken waren de Ajacieden goed gewapend tegen de kou.

Zoals het KNMI al aangaf zou de temperatuur woensdag niet boven het nulpunt uitkomen. Sterker nog; hij zat er een paar graden onder. Opgeteld bij de voorspelde gevoelstemperatuur van vele graden onder het vriespunt was het tijdens de training vooral zaak om in beweging te blijven. Een grote partij leende zich daar uiteraard bij uitstek voor.

Zaterdagavond neemt Ajax het in de Amsterdam ArenA op tegen NEC. De aftrap is om 18:45 uur. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Koop je kaarten via een van de verkooppunten van TicketBox of online via onderstaande link. Let op: voor deze wedstrijd geldt een Club Card-verplichting (4 op 1).

Tekst en foto’s: Ajax.nl

Bestel je kaarten voor Ajax - NEC online

Evander Sno en Toby Alderweireld zijn in een fel duel verwikkeld. Evander Sno en Toby Alderweireld zijn in een fel duel verwikkeld.
Ook Maarten Stekelenburg was goed ingepakt tegen de kou. Ook Maarten Stekelenburg was goed ingepakt tegen de kou.
Teemu Tainio zet de achtervolging op Gregory van der Wiel in. Teemu Tainio zet de achtervolging op Gregory van der Wiel in.
Eyong Enoh in duel met Christian Eriksen. Eyong Enoh in duel met Christian Eriksen.
Martin Jol geeft aanwijzingen. Martin Jol geeft aanwijzingen.