Menu
Ajacieden gretig en fel

Ajacieden gretig en fel

Nog drie trainingen resten Ajax tot de belangrijkste wedstrijd voor de rest van het seizoen. Zondag speelt Ajax tegen PSV en bij winst is het gat nog maar drie punten.

Mitchell Donald maakte het zijn opponenten lekker lastig in de felle partijvormen tijdens de donderdagtraining. Urby Emanuelson moet alle zeilen bijzetten om in balbezit te blijven. Mitchell Donald maakte het zijn opponenten lekker lastig in de felle partijvormen tijdens de donderdagtraining. Urby Emanuelson moet alle zeilen bijzetten om in balbezit te blijven.
Vurnon Anita maakte maandagavond na vier maanden blessureleed zijn rentree bij Jong Ajax. Javier Martina probeert hem de bal te ontfutselen. Vurnon Anita maakte maandagavond na vier maanden blessureleed zijn rentree bij Jong Ajax. Javier Martina probeert hem de bal te ontfutselen.
Na een week ziek te zijn geweest stond Kenneth Perez donderdag weer op het veld. Hij trainde nog apart van de groep. Na een week ziek te zijn geweest stond Kenneth Perez donderdag weer op het veld. Hij trainde nog apart van de groep.
De ene helft van de selectie komt bij elkaar voor een <i>briefing </i>. De ene helft van de selectie komt bij elkaar voor een briefing .
Dennis Rommedahl haalt uit met Mitchell Donald als sta-in-de-weg. Dennis Rommedahl haalt uit met Mitchell Donald als sta-in-de-weg.
Luis Suarez is zondag weer inzetbaar. De Uruguyaan was afgelopen zondag nog geschorst. Luis Suarez is zondag weer inzetbaar. De Uruguyaan was afgelopen zondag nog geschorst.