Menu
Ajacieden groots onthaald in Drenthe

Ajacieden groots onthaald in Drenthe

Het districtsfeest van de afdeling Noord van de Supportersvereniging Ajax is een groot feest geworden. Dinsdag werden Rasmus Lindgren, Edgar Davids, Albert Luque én Lucky in Assen verwelkomd door duizend enthousiaste fans.

Er kon niemand meer bij in evenementencentrum De Smelt in Assen. Duizend leden van de Supportersvereniging Ajax zorgden voor een uitverkocht huis.
Sommige supporters trapten zelfs een balletje met hun favoriete Ajacied. Albert Luque mocht zijn voetbalkunsten laten zien. Naast Luque werden ook Edgar Davids en Rasmus Lindgren begeleid door Ajax’ clubmascotte Lucky.
Davids poseert gewillig met twee Ajax-fans. Vele supporters maakten gretig van de mogelijkheid gebruik om met een van de drie aanwezige Ajacieden op de foto te gaan. Ook de handtekeningen van het trio bleken bijzonder gewild.
De schijnwerpers zijn gericht op Luque en Lucky. Alle Ajacieden werden hartstochtelijk toegejuicht. De vele opgekomen fans werden verder getrakteerd op verschillende voetbalspelletjes, de kunsten van een heuse 'voetbalgoochelaar', een verloting en diverse live-optredens.