Menu
Ajacieden in de keuken

Ajacieden in de keuken

De Ajax-selectie had donderdag na de training een team-uitje. De Ajacieden gingen op bezoek bij keukenbedrijf Boretti, waar zij een lesje in koken kregen.

Urby Emanuelson en Kenneth Vermeer buigen zich gebroederlijk over de deegwaren. Urby Emanuelson en Kenneth Vermeer buigen zich gebroederlijk over de deegwaren.

Meestal wordt er na een dag hard trainen voor de spelers van Ajax gekookt. Deze keer echter, verleenden de voetballers een wederdienst. Onder deskundige begeleiding van de mensen van Boretti, kreeg het Amsterdamse voetbalgezelschap een uitgebreide kookles, die de Ajacieden meteen in praktijk mochten brengen. De partners van de spelers, trainers en begeleiders werden getrakteerd op overheerlijke gerechten, door de Ajacieden zelf met zorg bereid.

Tussen de kooklessen door interviewt Ryan Babel zijn trainer Henk ten Cate voor AjaxTV. Tussen de kooklessen door interviewt Ryan Babel zijn trainer Henk ten Cate voor AjaxTV.
John Heitinga en Nicolae Mitea krijgen instructies over het bereiden van een Italiaans gerecht. John Heitinga en Nicolae Mitea krijgen instructies over het bereiden van een Italiaans gerecht.
Piet Keizer, Gabri en Wesley Sneijder doen hun best in de Boretti-keuken. Piet Keizer, Gabri en Wesley Sneijder doen hun best in de Boretti-keuken.
Hedwiges Maduro, Zdenek Grygera en Roger zijn bezig een lekkere maaltijd te prepareren. Hedwiges Maduro, Zdenek Grygera en Roger zijn bezig een lekkere maaltijd te prepareren.
George Ogararu is een geoefende kok en de Roemeen neemt zijn taak zeer serieus. George Ogararu is een geoefende kok en de Roemeen neemt zijn taak zeer serieus.