Menu
Ajacieden in de mist en bezoek van Bob

Ajacieden in de mist en bezoek van Bob

De Ajacieden trainden woensdag naast de ArenA. Over het trainingsveld lag een sluier van mist. De Ajacieden trokken zich er niets van aan en trainden anderhalf uur lang scherp. Logisch, gezien de reputatie van de bezoeker...

Trainer Adrie Koster ziet van dichtbij toe hoe John Heitinga en Samuel Kuffour het er van afbrengen op het hindernisparcours. Loop- en conditietrainer René Wormhoudt was de bedenker van deze specifieke oefenstof.
Bruno Silva begon de training afgezonderd van de groep. Samen met fysiotherapeut Ricardo de Sanders beperkte de Uruguyaan zich tot loopoefeningen. Halverwege de training sloot de rechterverdediger zich bij zijn ploeggenoten aan.
Rustpunt in de ruim anderhalf uur durende ochtendtraining: de kopoefeningen. Ontspannen werden de ballen met het hoofd in de lucht gehouden.
Na het kopspel werd een andere voetbalvaardigheid aangescherpt. De Ajacieden dribbelden lustig door en om elkaar heen. Een ploegmaat fungeerde voor de gelegenheid als tegenstander.
Urby Emanuelson rondt af op het doel. Een deel van de selectie besloot de oefensessie met het afwerken op doel. Assistent-trainer Alfons Groenendijk legde de ballen panklaar, waarna de spelers de keepers onder vuur namen.