Menu
Ajacieden in diverse selecties

Ajacieden in diverse selecties

Een groot aantal Ajacieden is door hun bondscoaches opgenomen in de voorlopige selecties. Hier volgt een overzicht.

Kenneth Vermeer en Hedwiges Maduro maken deel uit van de voorlopige selectie voor Jong Oranje. Dit team oefent op 10 oktober tegen Jong Denemarken. Donovan Slijngard, Michael Timisela en Rydell Poepon zijn geselecteerd voor Oranje tot 21 jaar, dat oefent tegen Jong Oranje.

Niet alleen de Nederlandse teams hebben hun voorselecties bekend gemaakt. Zo is George Ogararu opgenomen in de voorlopige selectie van Roemenië, dat speelt tegen Wit-Rusland op 7 oktober en maakt Michael Krohn-Dehli uit van de voorlopige selectie van Denemarken dat EK-kwalificatieduels speelt tegen Noord-Ierland en Liechtenstein. Markus Rosenberg behoort vooralsnog tot de geselecteerden voor Zweden - Spanje en IJsland - Zweden en Zdenek Grygera staat op het lijstje van de Tsjechische bondscoach voor wedstrijden tegen San Marino en Ierland.
Linksbuiten Edgar Manucharyan is door de Armeense bondscoach voorlopig opgeroepen voor duels tegen Finland en Servië. Tom de Mul en Jan Vertonghen zitten in de voorlopige selectie van Jong België, dat in een tweeluik tegen Bulgarije EK-deelname moet afdwingen.

Tevens zijn ook Gabri en Roger in die interlandweek waarschijnlijk afwezig. Zij zullen met het Catalaanse elftal een benefietwedstrijd spelen tegen Pais Vasco.