Menu
Ajacieden in kerstsfeer

Ajacieden in kerstsfeer

Tussen het harde trainen door vierden de Ajacieden ook Kerst met elkaar. De selectie had woensdag een gezellig kerstdiner en donderdag was het gehele Ajax-personeel bijeen tijdens de kerstborrel op de Toekomst.

Zdenek Grygera en Markus Rosenberg genieten van de kerstmaaltijd tijdens het teamdiner van Ajax. Zdenek Grygera en Markus Rosenberg genieten van de kerstmaaltijd tijdens het teamdiner van Ajax.
Voorzitter John Jaakke hield een speech tijdens het kerstdiner en reikte aan Kenneth Perez - Jaap Stam was ziek - het Ajax-borstbeeld uit. Voorzitter John Jaakke hield een speech tijdens het kerstdiner en reikte aan Kenneth Perez - Jaap Stam was ziek - het Ajax-borstbeeld uit.
Hedwiges Maduro en Urby Emanuelson in gesprek. Hedwiges Maduro en Urby Emanuelson in gesprek.
Klaas Jan Huntelaar aan tafel met Martin van Geel en diens vrouw. Klaas Jan Huntelaar aan tafel met Martin van Geel en diens vrouw.

Directeur Maarten Fontein spreekt het Ajax-personeel toe tijdens de kerstborrel van de club op de Toekomst. Directeur Maarten Fontein spreekt het Ajax-personeel toe tijdens de kerstborrel van de club op de Toekomst.
Jeugdtrainers Frank de Boer en Bryan Roy gaven ook acte de presence bij de kerstborrel van Ajax. Jeugdtrainers Frank de Boer en Bryan Roy gaven ook acte de presence bij de kerstborrel van Ajax.