Menu

Ajacieden in landenteams

Verschillende Ajacieden komen komend weekeinde in actie voor hun land. Ook Tomas Galasek en John O'Brien ontvingen een uitnodiging, maar moesten Tsjechie respectievelijke de Verenigde Staten laten weten dat ze vanwege blessures niet beschikbaar zijn. Cedric van der Gun en Andy van der Meyde zijn ook niet van de partij met Jong Oranje.

Rafael van der Vaart is wel geselecteerd voor de ontmoetingen met Jong Oranje tegen Jong Ierland (31 augustus) en Jong Estland (4 september).

Andre Bergdolmo zal ook weer een Cap toevoegen aan zijn totaal. Hij speelt met Noorwegen tegen Polen (1 september) en Wales (5 september). Zlatan Ibrahimovic is ook uitgenodigd voor Macedonie-Zweden o 21 (1 september), Turkije-Zweden o 21 (4 september).

Cristian Chivu en Bogdan Lobont hoeven alleen woensdag paraat te staan voor Hongarije-Roemenie (5 september).

Shota Arveladze komt met Georgie in dezelfde groep uit. Hij moet wel twee keer aan de bak, Georgie-Hongarije (1 september), Georgie-Litouwen (5 september)

Nikos Machlas gaat woensdag naar Scandinavie voor de wedstrijd Finland-Griekenland (5 september).

De Nigeriaanse bond heeft Pius Ikedia en Chris Kanu uitgenodigd voor twee vriendschappelijke wedstrijden in Korea. Op 13 en 16 september oefent Korea (met bondscoach Guus Hiddink) tegen Nigeria.