Menu
Ajacieden in nationale teams

Ajacieden in nationale teams

Daylon Claassen is geselecteerd voor het WK-team Zuid-Afrika dat de komende weken oefent tegen Japan en Jamaica. Ook vele andere Ajacieden zullen zich na dit weekeinde richting op hun nationale ploeg.

Spits Marko Pantelic wordt door Servië opgeroepen om het team dat zich al voor het WK plaatste te versterken in de duels tegen Noord-Ierland (14 november) en Zuid Korea (18 november). Zijn landgenoot Miralem Sulejmani komt uit voor Servië onder 21 dat op 15 en 18 november Noorwegen en Denemarken treft.
Dennis Rommedahl meldt zich voor de tweeluik van Denemarken. De van een blessure herstelde international speelt tegen Korea en Amerika.
Jan Vertonghen komt met België uit tegen Hongarije en Qatar. Toby Alderweireld speelt voor België Onder 21 tegen Oekraïne. Voor Luis Suarez en Bruno Silva worden het spannende tijden. Zij moeten in een tweeluik tegen Costa Rica bepalen wie naar het WK 2010 mag. Ook Eyong Enoh kan zich voor het WK plaatsen bij een goed resultaat van zijn Kameroen tegen Marokko.
Demy de Zeeuw, Maarten Stekelenburg en Gregory van der Wiel zijn door bondscoach Bert van Marwijk opgeroepen voor het Nederlands elftal. Oranje oefent op 14 november tegen Italië en op 18 november tegen Paraguay.
In het Beloftenteam zijn Siem de Jong, Vurnon Anita en Sergio Padt opgeroepen. Zij spelen op 13 en 17 november tegen Jong Liechtenstein en Jong Spanje.