Menu
Ajacieden klaar voor Excelsior

Ajacieden klaar voor Excelsior

Ajax bereidde zich tijdens de vrijdagtraining voor op het treffen met Excelsior. Zaterdag zet de ploeg van trainer Henk ten Cate de puntjes op de i voor het duel dat zondagmiddag wordt gespeeld. Bekijk hier het fotoverslag van de training.

Michael Krohn-Dehli keerde na het nodige blessureleed terug in de groep. De Deense middenvelder, hier in duel met de jarige Roger, trainde op volle kracht mee. Michael Krohn-Dehli keerde na het nodige blessureleed terug in de groep. De Deense middenvelder, hier in duel met de jarige Roger, trainde op volle kracht mee.
Bryan Roy was toeschouwend trainer bij en actief deelnemer aan de vrijdagtraining. Bryan Roy was toeschouwend trainer bij en actief deelnemer aan de vrijdagtraining.
Zdenek Grygera probeert Klaas Jan Huntelaar van de bal te zetten. De gele en de blauwe partij werkten onder meer een partijvorm af waarin de bal maximaal twee keer mocht worden beroerd. Het positiespel was een belangrijk ingrediënt van de training. Zdenek Grygera probeert Klaas Jan Huntelaar van de bal te zetten. De gele en de blauwe partij werkten onder meer een partijvorm af waarin de bal maximaal twee keer mocht worden beroerd. Het positiespel was een belangrijk ingrediĆ«nt van de training.
Tegenstanders voor even. Thomas Vermaelen discussieert met Gabri over een al dan niet te vaak geraakte bal. Tegenstanders voor even. Thomas Vermaelen discussieert met Gabri over een al dan niet te vaak geraakte bal.
Als het merendeel van de selectie alweer is teruggekeerd naar de Amsterdam ArenA, oefent een klein groepje op het nemen van vrije trappen. Mauro Rosales was het succesvolst. De Argentijn krulde een handjevol ballen met gemak over het muurtje. Ook Klaas Jan Huntelaar zette zijn niet geringe balgevoel om in enkele fraaie treffers. Als het merendeel van de selectie alweer is teruggekeerd naar de Amsterdam ArenA, oefent een klein groepje op het nemen van vrije trappen. Mauro Rosales was het succesvolst. De Argentijn krulde een handjevol ballen met gemak over het muurtje. Ook Klaas Jan Huntelaar zette zijn niet geringe balgevoel om in enkele fraaie treffers.
Bepakt en bezakt verlaat ook materiaalman Fred het trainingsveld. Pylonen, hesjes, ballen, trainingskleding en waterflessen; Fred houdt een oogje op alle materialen. Bepakt en bezakt verlaat ook materiaalman Fred het trainingsveld. Pylonen, hesjes, ballen, trainingskleding en waterflessen; Fred houdt een oogje op alle materialen.