Menu
Ajacieden laten fans lang genieten

Ajacieden laten fans lang genieten

De Ajacieden trakteerden de aanwezige fans woensdag op een extra lange oefensessie. Adrie Koster en zijn mannen waren twee uur lang te bewonderen op het trainingsveld. Bekijk hier de mooiste foto’s van de ochtendtraining.

Siem de Jong trainde afgezonderd van zijn ploeggenoten. De middenvelder kampt nog altijd met de naweeën van een lieskwetsuur. De medische staf stelde ook vandaag weer alles in het werk om het herstel van De Jong te bespoedigen. Vandaag werd de Ajacied getraind door fysiotherapeut Frank van Deursen.
Ook conditie- en hersteltrainer René Wormhoudt kreeg alle tijd en ruimte om de spelers onder handen te nemen. Hier legt Wormhoudt uit wat hij van de selectiespelers verwacht. Met de conditie van de Ajacieden is dit seizoen weinig mis.
De Ajacieden trainen hun voetenwerk. De uitvoering, een mix van korte dribbels en kleine stapjes (uitgevoerd op een op klein oppervlak), was het bekijken waard. Door de koude en natte weersomstandigheden waren er relatief weinig supporters op de training afgekomen.
Javier Martina trainde de voorbije weken al vaker mee met de selectie. De rechtsbuiten van Jong Ajax is al bijna een bekend gezicht in de selectie van Koster.
Buiten de loop- en conditieoefeningen om werd ook een mini-toernooi afgewerkt. Thomas Vermaelen etaleerde meerdere keren zijn gave traptechniek.
De Ajacieden besloten hun woensdagtraining met een partijtje voetvolley. Normaal gesproken zijn de spelers alleen daags na een wedstrijd op het voetvolleyveld te vinden. Woensdag werd daarop een uitzondering gemaakt. Donderdag genieten de Ajacieden van een vrije dag. De spelers en trainers zijn vrijdag vanaf 10.30 uur weer aan het werk te zien.