Menu
Ajacieden naar Suriname?

Ajacieden naar Suriname?

Gaat Ajax dit voorjaar in Suriname voetballen? Als het aan Juliano Burgzorg ligt wel. De kleine fan wachtte de spelers na afloop van de maandagtraining op en nodigde hen uit voor een reisje naar het Zuid-Amerikaanse land.

Via stichting Doe een Wens was de zesjarige Juliano maandagochtend op bezoek bij Ajax. De jonge Ajax-supporter gaat binnenkort naar Suriname en het leek hem een leuk idee om heel Ajax mee te nemen. ,,Dan gaan we daar lekker een balletje trappen”, zei hij. De Ajacieden zagen zijn plan wel zitten en namen uitgebreid te tijd om meer over het avontuur te horen. Via stichting Doe een Wens was de zesjarige Juliano maandagochtend op bezoek bij Ajax. De jonge Ajax-supporter gaat binnenkort naar Suriname en het leek hem een leuk idee om heel Ajax mee te nemen. ,,Dan gaan we daar lekker een balletje trappen”, zei hij. De Ajacieden zagen zijn plan wel zitten en namen uitgebreid te tijd om meer over het avontuur te horen.
Juliano sprak niet alleen met de spelers over de vakantie, maar ook over zijn lievelingsgerechten uit Suriname. De in Paramaribo geboren Edgar Davids lag in een deuk om zijn ‘culinaire’ verhalen. Juliano sprak niet alleen met de spelers over de vakantie, maar ook over zijn lievelingsgerechten uit Suriname. De in Paramaribo geboren Edgar Davids lag in een deuk om zijn ‘culinaire’ verhalen.
Voordat Juliano de spelers ontmoette werd er natuurlijk ook gewoon getraind. De meeste basisspelers van het gewonnen duel met De Graafschap (4-1) hielden het bij een uitlooptraining. De reserves (en Maarten Stekelenburg) hielden zich bezig met kleine partijtjes. Voordat Juliano de spelers ontmoette werd er natuurlijk ook gewoon getraind. De meeste basisspelers van het gewonnen duel met De Graafschap (4-1) hielden het bij een uitlooptraining. De reserves (en Maarten Stekelenburg) hielden zich bezig met kleine partijtjes.
Dennis Rommedahl trainde nog apart van de groep. De Deen heeft last van zijn enkel en moest daarom zondag de wedstrijd tegen De Graafschap aan zich voorbij laten gaan. Dennis Rommedahl trainde nog apart van de groep. De Deen heeft last van zijn enkel en moest daarom zondag de wedstrijd tegen De Graafschap aan zich voorbij laten gaan.
Ook Gabri heeft de groepstraining nog niet hervat. De Spaanse middenvelder trainde net als Dennis Rommedahl apart. Adrie Koster sprak vrijdag de hoop uit dat Gabri deze week weer bij de groep kan aansluiten. Ook Gabri heeft de groepstraining nog niet hervat. De Spaanse middenvelder trainde net als Dennis Rommedahl apart. Adrie Koster sprak vrijdag de hoop uit dat Gabri deze week weer bij de groep kan aansluiten.