Menu

Ajacieden niet in mineur na gelijkspel

In de laatste tien seconden kwam Brøndby via een eigen doelpunt langszij. Dat was natuurlijk zuur, maar de Ajacieden waren niet in mineur na afloop van de wedstrijd. ,,We moeten het in Amsterdam gewoon afmaken", was de algemene opvatting.

Nourdin Boukhari sprak van ´pure pech´. ,,Ik had liever gewonnen natuurlijk. Nu moeten we het in Amsterdam afmaken, hoewel je nooit weet wat er in de ArenA gebeurt."

Zdenek Grygera was het met zijn collega eens. ,,Het is moeilijk als je in de laatste tien seconden dat doelpunt tegen krijgt, maar ik denk dat het een leuke wedstrijd was. De sfeer in het stadion was fantastisch. De eerste minuten waren rommelig van onze kant. We kregen veel druk op ons door de twee grote spitsen van hun, zij waren sterk. Zij gebruikten veel de lange bal, wat logisch was. Nu moeten we positief blijven en over twee weken in eigen huis winnen. Dat moet lukken", aldus de Tsjech.

Markus Rosenberg is het fysieke spel dat Brøndby speelde wel gewend. ,,In de Zweedse competitie is het niet anders", weet de spits. De Zweed was zichtbaar blij met zijn treffer. ,,Ja, ik denk dat ik tevreden kan zijn. Ik kreeg veel ballen, had een paar kansen en maakte het eerste doelpunt. Daarover ben ik tevreden, want het is een doelpunt zoals een nummer negen ze hoort te maken. Ik wen steeds meer aan het spel, weet steeds beter hoe ik moet lopen. Het is alleen erg jammer dat we in de laatste tien seconden dat doelpunt tegen krijgen. Bah."