Menu
Ajacieden ontvangen seizoengids

Ajacieden ontvangen seizoengids

De Ajacieden uit de selectie van Frank de Boer ontvingen vrijdag in het spelershome op de Toekomst hun exemplaar van de Ajax Kick Off Presentatiegids 2011-2012. Deze schitterend uitgevoerde, 140 pagina’s tellende gids is verplichte kost voor iedere Ajax-fan. Een gids om het hele seizoen bij de hand te houden. Als extra bij de gids: de selectieposter.

De Presentatiegids 2011-2012 geeft een compleet beeld van het huidige Ajax middels interviews en achtergrondverhalen. Alle selectiespelers hebben een eigen pagina met foto’s en gegevens. De geschiedenis van Ajax wordt weergegeven in statistieken én in een uitgebreide beschrijving van de dertig kampioenschappen die tot de derde ster hebben geleid. De Presentatiegids is kortom onmisbaar als naslagwerk en informatiebron, terwijl de fraaie vormgeving en fotografie uitnodigen om hem steeds weer door te bladeren.

De Ajax Kick Off Presentatiegids 2011-2012 (inclusief poster) ligt nu in de winkel en kost € 6,95.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Na ontvangst bladerden de Ajacieden de Presentatiegids natuurlijk direct door. Na ontvangst bladerden de Ajacieden de Presentatiegids natuurlijk direct door.