Menu

Ajacieden op de Autorai

Dit is de kans om met je favoriete Ajacied op de foto te gaan! Vanaf donderdag 8 februari tot en met zondag 18 februari bezoeken elke dag twee Ajacieden de stand van Mitsubishi op de Autorai.

De spelers delen handtekeningen uit en gaan met fans op de foto. Neem je kladblok en je camera dus mee! Donderdag zijn Nikos Machlas en Christian Chivu als eerste aan de beurt, rond half vier zullen zij aanwezig zijn. Het is nog niet bekend wie er precies op welke dag komt. Op de Mitsubishi-stand komen de Ajacieden dagelijks ergens tussen vier en zes uur langs. In het weekend wijken de tijden af van het doordeweekse schema.

foto Louis van de Vuurst

In december konden de spelers weer de nieuwste modellen uitkiezen. Abubakari Yakubu kijkt met grote ogen naar het nieuwste model. Wordt dit zijn toekomstige auto?

De Mitsubishi-stand is te vinden in Hal 2 (Zuidhal), als je bij ingang C naar binnen gaat, vind je aan je rechterhand stand 1.001. Daar moet je wezen!

Sinds 2 jaar zoeven de Ajacieden in hun Japanse boliden over het Arena-dek, in 1998 tekenden Ajax en Mitsubihi een sponsorcontract.

Website Autorai

Website Mitsubishi