Menu
Ajacieden op de foto

Ajacieden op de foto

De spelers en staf van landskampioen Ajax zijn maandagochtend in alle vroegte op de foto gezet. Nog voor het begin van de training werden alle spelers op sportcomplex de Toekomst gefotografeerd tijdens de jaarlijkse fotopersdag. Naast de teamfoto - voor het eerst met drie sterren op het shirt - werden ook alle individuele portretten geschoten door de fotografen.

Na de studiofotografie tijdens het trainingskamp in De Lutte was het maandag de beurt aan alle andere fotografen van de landelijke media. De twee belangrijkste elementen - alle spelers present en goed weer - werkten prima mee waardoor de fotopersdag in ideale omstandigheden kon worden afgewerkt. Het resultaat van de foto’s zie je binnenkort in alle kranten, tijdschriften en uiteraard op internet. Het zijn ieder geval unieke foto's, want voor het eerst prijken de drie sterren op de teamfoto!

Tekst en foto’s: Ajax.nl

Alle Ajacieden stonden op volgorde van rugnummer klaar voor de fotografen. Alle Ajacieden stonden op volgorde van rugnummer klaar voor de fotografen.
De staf ging uiteraard ook met Lucky op de foto. De staf ging uiteraard ook met Lucky op de foto.
Aanwinst Kolbeinn Sigthórsson tijdens zijn eerste fotopersdag bij Ajax. Aanwinst Kolbeinn Sigthórsson tijdens zijn eerste fotopersdag bij Ajax.
De fotografen zetten de regerend landskampioen op de foto. De fotografen zetten de regerend landskampioen op de foto.