Menu
Ajacieden op de gevoelige plaat

Ajacieden op de gevoelige plaat

Na afloop van de ochtendtraining vond woensdag de jaarlijkse fotopersdag plaats. Op het trainingsveld naast de Amsterdam ArenA werden spelers en staf van Ajax op de foto gezet door vele fotografen. Iedereen was present, behalve Nicolas Lodeiro. De WK-ganger had last van een staking op de luchthaven van Parijs.

‘Schouders naar achter!’, ‘lachen!’ en ‘kijk deze kant op!’, klinkt het even na het middaguur uit de kelen van de fotografen en medewerkers bij de fotoshoot. Iedereen moet er uiteraard piekfijn op staan, want binnenkort verschijnen de foto’s een seizoen lang in alle uitingen van Ajax, kranten en tijdschriften. De medewerking van het zonnige weer en het enthousiasme van spelers en staf leverde bij elkaar een fraai beeld op.

Eerst gingen alle spelers in het flitsende nieuwe uittenue op de teamfoto, waarbij de Amsterdam ArenA als achtergrond diende. Na een korte verkleedpartij keerden de spelers terug in het vertrouwde rood en wit voor deel 2 van de fotosessie. Tot slot meldde Lucky zich op het toneel. De mascotte van de Ajax Kids Club ging met zijn bekende smile voor het team liggen. Daarmee was alles compleet.

Tekst en foto’s: Ajax.nl

De spelers zetten hun mooiste glimlach op. De spelers zetten hun mooiste glimlach op.
Als iedereen er klaar voor is, kan de shoot beginnen. Als iedereen er klaar voor is, kan de shoot beginnen.
Na afloop van de teamfoto volgde de individuele fotosessie. Na afloop van de teamfoto volgde de individuele fotosessie.
Ook de technische staf ging op de foto. Ook de technische staf ging op de foto.