Menu

Ajacieden op voor portretfoto

Niet alleen op het trainingsveld wordt aan de organisatie van het elftal gewerkt. Ook achter de schermen is iedereen van de club druk bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. En daar komt heel wat bij kijken. Vrijdag 6 juli stond de volledige selectie op de Dam voor de teamfoto. Maandag 9 juli maakten de spelers individueel hun opwachting voor de portretfoto's.

Er moesten niet alleen foto's worden gemaakt voor de spelerskaarten, maar ook voor de videoschermen in de Arena en de presentatiegids, die aan het begin van elk seizoen uitkomt.

Om de sessies zo glad mogelijk te laten verlopen, mochten maar een paar spelers tegelijk de studio binnen. Hier en daar was wat poeder nodig, want de ochtendtraining was net afgelopen.

Fotograaf Louis van de Vuurst was deze eerste dag tevreden. De foto's die hij meteen kon bekijken zijn erg mooi geworden. De spelers die nog niet gefotografeerd zijn komen de rest van de week aan bod.

Wie de spelerskaarten wil zien, moet nog even geduld hebben tot de open Dag op 2 augustus. Dan worden ze onder supporters uitgedeeld.