Menu
Ajacieden op weg naar VVV én Camp Nou

Ajacieden op weg naar VVV én Camp Nou

Ajax bereidt zich voor op het duel met VVV-Venlo. Dinsdagochtend trainden de spelers op sportcomplex de Toekomst. Dinsdagavond zal de selectie van Ajax in Barcelona getuige zijn van de kraker in de Champions League tussen Barcelona en Arsenal.

Net als de selectie van Feyenoord reizen ook de spelers van Ajax dinsdagmiddag naar Spanje af. Ze benutten hun vrije woensdag, door dinsdagavond in Camp Nou de kwartfinale van de Champions League bij te wonen.

Dinsdagochtend kwamen de Ajacieden nog ‘gewoon’ in actie op het trainingsveld van de Toekomst. Daags na de AEGON Future Cup was het sportcomplex van Ajax weer het domein van de selectiespelers. En de supporters, die van de gelegenheid gebruik maakten om de openbare oefensessie bij te wonen.

De selectie van Martin Jol werd tijdens de training in grofweg twee groepen opgedeeld. De reserves speelden onder meer een partijspel en oefenden op voorzetten. De spelers die tegen ADO Den Haag in de basis stonden, liepen een flink aantal uitlooprondes langs verschillende velden over het complex. Ook speelden ze een partij voetvolley.

Ajax - VVV-Venlo begint zondag om 14.30 uur in de Amsterdam ArenA. Het duel is, net als Ajax - Heracles Almelo, uitverkocht.

Bekijk later de beelden van het voetvolley op Ajax TV.

Rommedahl probeert aan de bal te blijven, in duel met Emanuelson. Rommedahl probeert aan de bal te blijven, in duel met Emanuelson.
Enoh is vanwege zijn gele kaart tegen ADO geschorst voor het duel met VVV. Enoh is vanwege zijn gele kaart tegen ADO geschorst voor het duel met VVV.
Pantelic voorziet de fans van een handtekening. Pantelic voorziet de fans van een handtekening.