Menu
Ajacieden opgemeten door Oger

Ajacieden opgemeten door Oger

De Ajacieden lopen komend seizoen natuurlijk weer in een nieuw clubkostuum van Oger. Hoe de kleding er dit jaar uit komt te zien is nog niet bekend, maar de spelers werden vrijdag al opgemeten.

Vlak voordat vrijdag de training begon, werden de spelers van Ajax naar een aparte kleedkamer gedirigeerd om hun kledingmaten op te laten nemen. Jeffrey Sarpong liet de medewerkers van herenmodespecialist Oger rustig hun gang gaan. Vlak voordat vrijdag de training begon, werden de spelers van Ajax naar een aparte kleedkamer gedirigeerd om hun kledingmaten op te laten nemen. Jeffrey Sarpong liet de medewerkers van herenmodespecialist Oger rustig hun gang gaan.
De broek van Urby Emanuelson kan nog wel iets korter, zo lijkt het. De broek van Urby Emanuelson kan nog wel iets korter, zo lijkt het.
Over de confectiematen van Luis Suarez wordt op de achtergrond hevig gediscussieerd. Over de confectiematen van Luis Suarez wordt op de achtergrond hevig gediscussieerd.
Alle maten van alle spelers werden keurig genoteerd. Over een kleine twee maanden krijgen alle Ajacieden een prachtig passend pak. Alle maten van alle spelers werden keurig genoteerd. Over een kleine twee maanden krijgen alle Ajacieden een prachtig passend pak.
Het was behoorlijk druk in de kleedkamer. In ongeveer een uur tijd werden alle Ajacieden van onder tot boven gemeten. Het was behoorlijk druk in de kleedkamer. In ongeveer een uur tijd werden alle Ajacieden van onder tot boven gemeten.
Gregory van der Wiel hield zijn rug kaarsrecht tijdens de passessie. Gregory van der Wiel hield zijn rug kaarsrecht tijdens de passessie.
Ook Gabri is komend seizoen voor en na de wedstrijd weer helemaal het heertje. Ook Gabri is komend seizoen voor en na de wedstrijd weer helemaal het heertje.