Menu
Ajacieden opgeroepen voor interlands

Ajacieden opgeroepen voor interlands

Thomas Vermaelen is geselecteerd voor het EK-kwalificatieduel België - Servië. Kennedy Bakircioglu speelt met Zweden een vriendschappelijke wedstrijd tegen de VS en Dennis Rommedahl oefent met Denemarken tegen Ierland.

Thomas Vermaelen is geselecteerd voor het Belgische nationale elftal. Afgelopen zomer was hij nog actief op het jeugd-EK. Thomas Vermaelen is geselecteerd voor het Belgische nationale elftal. Afgelopen zomer was hij nog actief op het jeugd-EK.

De wedstrijd tussen België en Servië wordt volgende week woensdag gespeeld in Brussel (20.45 uur). Zweden en de Verenigde Staten ontmoeten elkaar dezelfde dag in Gothenburg (20.30 uur) en de wedstrijd tussen Denemarken en Ierland wordt gespeeld in Aarhus (volgende week woensdag, 20.00 uur). Vermaelen, Kennedy en Rommedahl zijn de enige drie voetballers van Ajax die nu al verzekerd zijn van interlandvoetbal. Elf andere Ajacieden maken deel uit van voorlopige selecties.

Ajacieden in de voorlopige selectie voor de vriendschappelijke interland Zwitserland – Nederland (Genève, 22 augustus 20.30 uur): Urby Emanuelson, John Heitinga, Klaas Jan Huntelaar, Maarten Stekelenburg.

Ajacieden in de voorlopige selectie voor de EK-kwalificatiewedstrijd Jong Macedonië – Jong Oranje (Skopje, 22 augustus 16.30 uur): Gregory van der Wiel, Vurnon Anita, Robbert Schilder, Jeffrey Sarpong, Mitchell Donald, John Goossens, Javier Martina.