Menu
Ajacieden opgeroepen voor oefeninterlands

Ajacieden opgeroepen voor oefeninterlands

Na de voorselectie van zes Ajacieden voor Oranje eerder deze week, ontvingen nog eens twaalf spelers van Ajax een oproep voor hun diverse nationale teams.

De Zweedse voetballers Markus Rosenberg en Rasmus Lindgren zijn voorgeselecteerd voor de vriendschappelijke wedstrijd Zweden - Tsjechië op 17 augustus in Gotenburg. Tomás Galásek en Zdenek Grygera zijn geselecteerd voor het elftal van Tsjechië.

Edgar Manucharyan speelt met Armenië een vriendschappelijke interland tegen Jordanië in Amman.

Angelos Charisteas is geselecteerd voor de nationale selectie van Griekenland die op 17 augustus in Brussel oefent tegen België.

Bogdan Lobont en Nicolae Mitea spelen met Roemenië op 17 augustus in Constanta een WK kwalificatieduel tegen San Marino.

Hans Vonk en Steven Pienaar maken deel uit van het nationale elftal van Zuid-Afrika dat op 17 augustus tegen een nog nader te bepalen Europese tegenstander oefent.

Julien Escudé is voor geselecteerd voor de wedstrijd Frankrijk - Ivoorkust die gespeeld wordt op woensdag 17 augustus om 21.00 uur in Stade de la Mosson in Montpellier.

Hatem Trabelsi is voorgeselecteerd voor de wedstrijd Tunesie - Kenia, eveneens op 17 augustus.

Zoals al eerder bekend werd behoren Ryan Babel, John Heitinga, Nigel de Jong, Hedwiges Maduro, Olaf Lindenbergh en Wesley Sneijder tot de voorlopige selectie van het Nederlands Elftal voor de oefeninterland Nederland - Duitsland, die gespeeld wordt op 17 augustus in Rotterdam om 20.30 uur.