Menu
Ajacieden passen pakken bij Oger

Ajacieden passen pakken bij Oger

Het is stilaan een traditie die elk jaar weer meer aandacht lijkt te trekken. Het afpassen van de clubkostuums bij sponsor Oger zorgt steevast voor een prettig oproer in de chique P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Vrijdag was het opnieuw zover.

Ajacieden trekken de aandacht. Altijd en overal. Ajacieden gaan (vaak) ook goed gekleed. Niet in de laatste plaats vanwege de clubkostuums die de spelers en stafleden zich jaarlijks laten aanmeten door de specialisten van Oger. Ook in het seizoen 2011-2012 gaan de Ajacieden rondom alle wedstrijden weer piekfijn gekleed. Uit en thuis!

Houd Ajax TV in de gaten voor een reportage over het bezoek dat de Ajacieden brachten aan Oger

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/ Louis van de Vuurst

Lorenzo Ebecilio staat klaar voor de (af)passessie bij Oger. Lorenzo Ebecilio staat klaar voor de (af)passessie bij Oger.
Nicolai Boilesen wordt bijgestaan door een medewerker van de Ajax-sponsor. Nicolai Boilesen wordt bijgestaan door een medewerker van de Ajax-sponsor.
Natuurlijk ook volop aandacht voor de kleding van hoofdtrainer Frank de Boer. Natuurlijk ook volop aandacht voor de kleding van hoofdtrainer Frank de Boer.
Maarten Stekelenburg en Toby Alderweireld wachten op hun beurt... Maarten Stekelenburg en Toby Alderweireld wachten op hun beurt...
De Ajacieden bekijken de verrichtingen beneden, op de (af)pasetage. De Ajacieden bekijken de verrichtingen beneden, op de (af)pasetage.
Kolbeinn Sigthórsson heeft het complete clubkostuum voor 2011-2012 bijna aan. Kolbeinn Sigthórsson heeft het complete clubkostuum voor 2011-2012 bijna aan.
Een nieuw clubkostuum rijker wachten de Ajacieden op de retourtocht terug naar de ArenA. Een nieuw clubkostuum rijker wachten de Ajacieden op de retourtocht terug naar de ArenA.
Ook Jan Vertonghen gaat het nieuwe seizoen goedgekleed tegemoet. Ook Jan Vertonghen gaat het nieuwe seizoen goedgekleed tegemoet.