Menu
Ajacieden piekfijn op nieuwe selectiefoto

Ajacieden piekfijn op nieuwe selectiefoto

De spelers en trainers van Ajax 1 en Jong Ajax verschenen dinsdag op het hoofdveld van de Toekomst voor de traditionele selectiefoto's. De Ajacieden van Martin Jol verschenen zelfs in verschillende tenues voor de fotografen. Bekijk hier de beelden van de fotoshoot van de Amsterdammers.

Een medewerker van Oger helpt Micky Sulejmani bij het knopen van zijn das. Een medewerker van Oger helpt Micky Sulejmani bij het knopen van zijn das.
Voordat Ajax 1 werd vastgelegd, poseerden de Jong Ajacieden. Voordat Ajax 1 werd vastgelegd, poseerden de Jong Ajacieden.
De selectiefoto van Jong Ajax wordt geschoten. De selectiefoto van Jong Ajax wordt geschoten.
Ook werden dinsdagmiddag individuele portretten gemaakt. Ook werden dinsdagmiddag individuele portretten gemaakt.
Trainer Martin Jol poseert met de nieuwkomers Jeroen Verhoeven en Thimothée Atouba. Trainer Martin Jol poseert met de nieuwkomers Jeroen Verhoeven en Thimothée Atouba.
Najib Amhali liet zich ook even zien op de Toekomst. Lucky heette hem welkom. Najib Amhali liet zich ook even zien op de Toekomst. Lucky heette hem welkom.
De Ajacieden in het nieuwe clubkostuum. De Ajacieden in het nieuwe clubkostuum.
De selectie van Ajax 1 gaat binnen én buiten de lijnen piekfijn gekleed. De selectie van Ajax 1 gaat binnen én buiten de lijnen piekfijn gekleed.
Jol poseerde ook met zijn voltallige technische staf. Jol poseerde ook met zijn voltallige technische staf.
Bij een stoer uitshirt hoort een stoere blik. Robbie Wielaert heeft beide. Bij een stoer uitshirt hoort een stoere blik. Robbie Wielaert heeft beide.
Lucky en de selectie in het nieuwe thuisshirt. Lucky en de selectie in het nieuwe thuisshirt.