Menu
Ajacieden relaxen op scooter en solex

Ajacieden relaxen op scooter en solex

Natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning tijdens het trainingskamp in De Lutte. Daags na de 0-11 overwinning op AZSV Aalten beklommen de Ajacieden scooters en solexen voor een toeristische trektocht door het fraaie Overijsselse land.

Trainer Frank de Boer en zijn collega-stafleden bestegen dé klassieker onder de brommertjes: de solex. De selectiespelers begonnen de gemotoriseerde trektocht op modernere scooters. Halverwege de toer wisselden sommige staf- en selectieleden van voertuig. Het uiteindelijk resultaat werd eind van de middag bereikt: een frisse en uitgewaaide geest. De Ajacieden zijn klaar voor het vervolg van de trainingsweek in De Lutte!

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/ Louis van de Vuurst

Na de laatste instructies bestegen de Ajacieden hun voertuigen. Na de laatste instructies bestegen de Ajacieden hun voertuigen.
De Ajax-matadoren zijn er bijna klaar voor; Jan Vertonghen test alvast de gashendel. De Ajax-matadoren zijn er bijna klaar voor; Jan Vertonghen test alvast de gashendel.
Siem de Jong, Andre Ooijer en Miralem Sulejmani staan klaar voor de start. Siem de Jong, Andre Ooijer en Miralem Sulejmani staan klaar voor de start.
Trainer Frank de Boer voert zijn manschappen aan, ditmaal per solex. Trainer Frank de Boer voert zijn manschappen aan, ditmaal per solex.
Eyong Enoh maakt zijn eerste meters, breeduit lachend op zijn glimmende scooter. Eyong Enoh maakt zijn eerste meters, breeduit lachend op zijn glimmende scooter.