Menu
Ajacieden schilderen voor Quality of Life Gala

Ajacieden schilderen voor Quality of Life Gala

Maarten Stekelenburg, Eyong Enoh, Dennis Rommedahl en Mitchell Donald hebben dinsdagmiddag ieder een beeldje beschilderd ten behoeve van de stichting The Quality of Life Gala. De beeldjes worden 26 september geveild tijdens een benefietgala in de Hotels van Oranje in Noordwijk. De opbrengst is bestemd voor onderzoek naar kinderkanker.

De vier Ajacieden deden hun uiterste best tijdens het schilderen van het beeldje (een figuurtje met een kroon). Dennis Rommedahl toonde zich tijdens de creatieve sessie een expert in het mengen van kleuren, Mitchell Donald voorzag het beeldje van niets minder dan het Ajax-shirt en Maarten Stekelenburg liet zien over meer talenten te beschikken dan keepen alleen.

Eyong Enoh was blij dat hij als Ajacied een bijdrage kan leveren aan het onderzoek naar kinderkanker. ,,Daarom neem ik er ook alle tijd voor”, aldus de Kameroener.

The Quality of Life Gala wordt 26 september voor de tiende keer georganiseerd. Tijdens de voorafgaande negen gala’s is er in totaal tien miljoen euro opgehaald voor onderzoek naar kinderkanker. De beeldjes van de Ajacieden moeten ieder 3.500 euro opleveren.

Klik hier voor meer informatie over The Quality of Life Gala

Het beeldje dat de Ajacieden mogen beschilderen. Het beeldje dat de Ajacieden mogen beschilderen.

Doelman Maarten Stekelenburg geeft zijn beeldje vrolijke kleuren. Doelman Maarten Stekelenburg geeft zijn beeldje vrolijke kleuren.

Mitchell Donald kijk geconcentreerd naar het kunstwerk. Mitchell Donald kijk geconcentreerd naar het kunstwerk.

Eyong Enoh gaat er zelfs voor staan. Eyong Enoh gaat er zelfs voor staan.

De vier Ajacieden hebben de hele middag geschilderd in de Han Dade Zaal. De vier Ajacieden hebben de hele middag geschilderd in de Han Dade Zaal.


Stekelenburg rondt af. Stekelenburg rondt af.
Donald verft zijn initialen op het kunstwerkje. Donald verft zijn initialen op het kunstwerkje.

Ook Dennis Rommedahl deed hard zijn best tijdens de schildersessie. Ook Dennis Rommedahl deed hard zijn best tijdens de schildersessie.

Nog een laatste blik en klaar! Nog een laatste blik en klaar!