Menu
Ajacieden schitteren in commercial

Ajacieden schitteren in commercial

Jupiler en Ajax hebben vorige week een speciale commercial gelanceerd. De boodschap ‘Don’t drink & drive’ staat centraal in de commercial van Ajax-partner Jupiler. Fotograaf Gerard van Hees was onlangs aanwezig bij de vijf uur durende shoot in de IJ-hallen in Amsterdam. Hij legde vast hoe de Ajax-spelers met in verf gedrenkte adidas-ballen een bijzondere clip opnamen.

De commercial is tot en met mei volgend jaar te zien in alle Pathé bioscopen in en rondom Amsterdam. Ook is de commercial via alle Ajax-kanalen te zien alsmede op de schermen in de Amsterdam ArenA. Check de commercial via onderstaande link.

Commercial Jupiler en Ajax | Don’t drink & drive

De IJ-hallen in Amsterdam-Noord vormden het decor. De IJ-hallen in Amsterdam-Noord vormden het decor.
De spelers bereiden zich voor op de shoot. De spelers bereiden zich voor op de shoot.
De Ajacieden staan klaar om een aantal in verf gedrenkte ballen tegen de muur te schieten. De Ajacieden staan klaar om een aantal in verf gedrenkte ballen tegen de muur te schieten.
De regisseur houdt nauwlettend in de gaten hoe een en ander in beeld komt. De regisseur houdt nauwlettend in de gaten hoe een en ander in beeld komt.
De Ajacieden krijgen uitleg over de shoot. De Ajacieden krijgen uitleg over de shoot.
Welke tektst verschijnt er op de muur? Welke tektst verschijnt er op de muur?
De spelers van Ajax beleefden veel lol aan de opnamen. De spelers van Ajax beleefden veel lol aan de opnamen.
De adidas-ballen werden vooraf in de verf gedoopt. De adidas-ballen werden vooraf in de verf gedoopt.
De spelers kijken naar het eindresultaat. De spelers kijken naar het eindresultaat.
Na de opnamen poseerden de spelers voor de bijbehorende advertentie. Na de opnamen poseerden de spelers voor de bijbehorende advertentie.
De campagne 'Do'nt drink & drive' loopt tot en met mei 2015. De campagne 'Do'nt drink & drive' loopt tot en met mei 2015.