Menu
Ajacieden signeren ruim duizend shirts

Ajacieden signeren ruim duizend shirts

De spelers van Ajax hebben dinsdag heel wat handtekeningen uitgedeeld. Na de drukbezochte open training stond er voor de selectie van Ajax ook een signeersessie van de VriendenLoterij gepland. De Ajacieden zetten gezamenlijk 1.200 handtekeningen op de wedstrijdshirts van de Ajax-sponsor.

Als er iemand geoefend is in het zetten van handtekeningen is het wel een speler van Ajax. Na de ochtendtraining namen de Ajacieden eerst alle tijd voor het massaal toegestroomde publiek. Foto’s, handtekeningen of gewoon een praatje, als altijd toonden de spelers zich van hun beste kant.

Even later schreven de spelers ook heel wat stiften leeg op een immense stapel wedstrijdshirts van de VriendenLoterij. De sponsor van Ajax geeft 1.200 shirts, sjaals en tickets voor Ajax - Heracles Almelo aan prijswinnaars weg. En wat is er nu mooier dan een gesigneerd Ajax-shirt? Om die reden benutte de loterij de kans om als Ajax-sponsor de spelers in te schakelen voor een exclusieve signeersessie. Tot geluk van de spelers mochten ze eindeloze hoeveelheid shirts onderling verdelen. Per persoon kwamen ze daardoor op een stuk of zestig handtekeningen uit.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Maarten Stekelenburg voorziet vele shirts van zijn handtekening. Maarten Stekelenburg voorziet vele shirts van zijn handtekening.
Vurnon Anita, Jeroen Verhoeven en Lorenzo Ebecilio zijn druk in de weer met de shirts. Vurnon Anita, Jeroen Verhoeven en Lorenzo Ebecilio zijn druk in de weer met de shirts.
Toby Alderweireld vormt een geolied duo met een medewerker van de merchandise-afdeling. Toby Alderweireld vormt een geolied duo met een medewerker van de merchandise-afdeling.