Menu
Ajacieden spelen FIFA 09 op Playstation

Ajacieden spelen FIFA 09 op Playstation

Urby Emanuelson, Mitchell Donald, Javier Martina en Gregory van der Wiel speelden dinsdag in de ArenA een potje FIFA 09 op de Sony Playstation. Met een aantal bekende Nederlanders namen zij het als Ajax op tegen AC Milan.

Gregory van der Wiel speelde voor de gelegenheid tijdens de FIFA 09-wedstrijd op 'nummer tien'. Gregory van der Wiel speelde voor de gelegenheid tijdens de FIFA 09-wedstrijd op 'nummer tien'.
Het team met de Ajacieden werd aangevuld met bekende Nederlanders zoals Brainpower (links) en Alain Clark. Brainpower en Emanuelson stonden tegen AC Milan op het middenveld. Het team met de Ajacieden werd aangevuld met bekende Nederlanders zoals Brainpower (links) en Alain Clark. Brainpower en Emanuelson stonden tegen AC Milan op het middenveld.
De FIFA 09-wedstrijd werd mede mogelijk gemaakt door Ajax' hoofdsponsor AEGON. De FIFA 09-wedstrijd werd mede mogelijk gemaakt door Ajax' hoofdsponsor AEGON.
Evert ten Napel voorzag de wedstrijd van professioneel commentaar. Evert ten Napel voorzag de wedstrijd van professioneel commentaar.
Mitchell Donald juicht nadat Ajax op voorsprong is gekomen. Maar hij juicht te vroeg want AC Milan wint de wedstrijd met 3-2 door een hele late treffer... Dat deed een beetje denken aan de Champions League-ontmoeting van april 2003. Mitchell Donald juicht nadat Ajax op voorsprong is gekomen. Maar hij juicht te vroeg want AC Milan wint de wedstrijd met 3-2 door een hele late treffer... Dat deed een beetje denken aan de Champions League-ontmoeting van april 2003.