Menu
Ajacieden tonen duelkracht

Ajacieden tonen duelkracht

Trainer Adrie Koster en zijn assistenten trakteerden de Ajacieden vandaag op een ‘wedstrijdtraining’, een oefensessie waarin vooral wedstrijdvormen werden afgewerkt. Tijdens de verschillende mini-duels bewezen de spelers op scherp te staan.

Albert Luque Martos viert vandaag zijn dertigste verjaardag. De in Barcelona geboren Ajacied vocht op de training vooral verbeten duels uit met Jong Ajacied Javier Martina. Ook keeper Marco van Duin was op de dinsdagtraining een representant van het Beloftenteam.
Rasmus Lindgren trainde de hele training apart van de groep. De Zweedse Ajacied heeft nog steeds last van een hamstringblessure. Samen met fysiotherapeut Frank van Deursen werd een scala aan loopoefeningen afgewerkt.
Vurnon Anita ‘slingert’ zich voorbij zijn directe tegenstanders, Jan-Arie van der Heijden en Leonardo. Ook de jonge middenvelder liet tijdens de partijen zien in een prima vorm te steken. Trainer Frank de Boer kijkt op de achtergrond toe.
Aan het einde van de oefensessie spreekt Koster zijn mannen nog kort toe. Woensdag genieten de Ajacieden van een vrije dag. Donderdag wordt de voorbereiding op het treffen met Willem II vervolgd.