Menu

Ajacieden verliezen niet in interlands

De diverse Ajacieden die afgelopen avond actief waren op het internationale podium hebben geen nederlaag hoeven te incasseren. Alleen Amerika verloor met 4-2, maar O'Brien kwam niet in actie. De grootste overwinning kwam op naam van Cristian Chivu. De Ajax-aanvoerder klopte met Roemenië Oekraïne met 4-1.

Nikos Machlas speelde met Griekenland een uur tegen België. De Ajacied verliet bij een 2-1 stand voor de Belgen het veld. In de slotfase bogen de Grieken de score echter nog om in een 3-2 overwinning.

Tomas Galasek speelde exact hetzelfde aantal minuten (60) als Machlas. De Tsjech kwam uit tegen Wales en in die wedstrijd werd niet gescoord.

Zlatan mocht in zijn geboortestad Malmo twintig minuten spelen als invaller voor doelpuntenmaker Marcus Allbäck van Heerenveen. De wedstrijd Zweden-Zwitserland eindigde in 1-1.

Cristian Chivu was 90 minuten lang actief in het duel van Roemenië tegen Oekraïne, dat met liefst 4-1 in het voordeel van de Roemenen eindigde. Bogdan Lobont verdedigde de eerste helft het doel. Stelea de tweede. Het tegendoelpunt viel in het tweede bedrijf.

Hatem Trabelsi hield als verdediger van Tunesië zijn ploeg vrij van tegentreffers tegen Noorwegen, waarbij Bergdolmo wegens een blessure ontbrak. Na 90 minuten was er niet gescoord, 0-0.