Menu
Ajacieden vieren kerst

Ajacieden vieren kerst

Ondanks het drukke wedstrijdschema in de maand december is bij Ajax de afgelopen week al een beetje kerst gevierd. Bekijk hier het fotoverslag van de feestelijkheden.

Voorzitter John Jaakke toost op een mooi 2008. Voorzitter John Jaakke toost op een mooi 2008.
Algemeen directeur Maarten Fontein sprak mooie woorden tijdens de kerstbijeenkomst van Ajax. Algemeen directeur Maarten Fontein sprak mooie woorden tijdens de kerstbijeenkomst van Ajax.
Adrie Koster en John Heitinga zijn in een goed gesprek verwikkeld. Adrie Koster en John Heitinga zijn in een goed gesprek verwikkeld.
Albert Luque en Gabri vieren dit jaar <i>Navidad</i> in Nederland. Albert Luque en Gabri vieren dit jaar Navidad in Nederland.
Klaas Jan Huntelaar gaat dit jaar als het goed is de kerst in als topscorer van de Eredivisie. Klaas Jan Huntelaar gaat dit jaar als het goed is de kerst in als topscorer van de Eredivisie.
De Ajacieden kwamen culinair aan hun trekken tijdens het kerstdiner. Niemand minder dan topkok Ron Blauw verzorgde de maaltijd. De Ajacieden kwamen culinair aan hun trekken tijdens het kerstdiner. Niemand minder dan topkok Ron Blauw verzorgde de maaltijd.
Voor Kennedy is het zijn eerste kerst als Ajacied. Voor Kennedy is het zijn eerste kerst als Ajacied.
Hedwiges Maduro, Urby Emanuelson en Jurgen Colin: 'The men in white'. Hedwiges Maduro, Urby Emanuelson en Jurgen Colin: 'The men in white'.
Kerst brengt de mensen dichter bij elkaar! Kerst brengt de mensen dichter bij elkaar!